Hoe zeer wij de beslissing om te sluiten ook betreuren, de woede heeft plaats gemaakt voor begrip en motivatie. Begrip voor de situatie, er moest iets gedaan worden. De beslissingen laten we in het midden. De gezondheid van iedereen gaat nu eenmaal voor op alles. Motivatie, net als bij de vorige sluiting hebben we ook die terug gevonden, want het gaat tenslotte om onze zaak, ons leven. Samen ondernemen is in Wellen een begrip geworden. Met de steun van onze familie, vrienden, gasten en medeondernemers gaan wij ook deze uitdaging weer aan!

Langs deze weg willen wij iedere ondernemer, maar zeker ook de mensen in de zorg veel moed, sterkte en doorzettingsvermogen toewensen om deze wereldwijde crisis eindelijk een halt toe te roepen.

Onze gasten wensen wij een goede gezondheid toe en hopen elkaar zo snel mogelijk terug te zien in onze zaak. Want dat is toch wat wij het liefste doen. Iedereen een geweldige tijd bezorgen. Dat lijkt nu misschien niet aan de orde, maar wij zijn er van overtuigd dat ook dat bij een goede gezondheid hoort. Zorgeloos de voetjes onder tafel schuiven met goed gezelschap, een lekkere fles wijn of een goed biertje en daarbij een lekkere maaltijd.

Tot snel allemaal en hou het veilig!!

Liesje, Jeff en onze medewerkers.

Categories: Uncategorized